otrdiena, 2010. gada 28. septembris

Zeltainais rudens pudiņš

Kukulis baltmaizes
250 - 300 g vārīta ķirbja biezeņa
2 glāzes piena
3 olas
2 ēdamkarotes brūnā cukura
¼ daļa tējkarotes malta muskatrieksta
¼ daļa tējkarotes malta ingvera
1 tējkarote malta kanēļa
šķipsniņa maltu krustnagliņu
1 tējkarote vaniļas cukura
2 -3 ēdamkarotes sasmalcinātu riekstu


Baltmaizi sagriež apmēram 2X2 cm lielos gabaliņos. Lielā bļodā samaisa visus pārējos produktus, izņemot riekstus. Sagatavotajā maisījumā pakāpeniski iegremdē baltmaizi, ļaujot gabaliņiem pilnībā uzsūkt šķidrumu. Iesmērē cepamtrauku, izklāj tajā izmērcēto baltmaizi un pārber pāri sasmalcinātos riekstus. Cep cepeškrāsnī 220 C 45 minūtes.


receptes.lv ;) mazliet pārveidota.

Nav komentāru: